Voksbehandlinger i Odense!

Hudplejegruppens effektive voksbehandlinger – Hårfjerning bliver ikke nemmere!

Er du træt af uønsket hårvækst og en barbering, som kun holder ganske kort tid? Så er vores effektive voksbehandlinger lige noget for dig. Vi tilbyder forskellige typer voksbehandlinger – vælg bl.a. mellem voks af ansigt, ben, underdel, ryg og mave.

Vores services

Voksbehandlinger i ansigtet

Lider du af uønsket hårvækst i ansigtet? så tøv ikke med at booke denne behandling!

Med over 20 års erfaring behersker vi de optimale voksteknikker, der sikrer dig en hurtig og effektiv voksbehandling. Du kan stole på vores ekspertise og få det bedste resultat.

Voksbehandlinger af overdel

Er du generet af uønsket hårvækst på brystet, armene eller ryg?

Vores professionelle behandlere har styr på de helt rigtige vokseteknikker, som giver dig en hurtig og effektiv hårfjerning.

Voksbehandlinger af underdel

Er du træt af uønsket hårvækst i intimområdet og på benene? Vores dygtige behandlere har mere end 20 års erfaring og styr på de helt rigtige vokseteknikker, som giver dig en hurtig og effektiv hårfjerning.

Vidste du, at barbering ikke er den optimale hårfjerningsmetode?

Uønsket hårvækst på kroppen kan være et problem for mange mennesker og mange barberer sig, for at undgå denne hårvækst. Barbering er dog ikke den mest optimale hårfjerningsmetode.

Når man barberer sig, skærer man blot håret over, og det vil derfor vokse hurtigt ud igen. Derudover bliver de nye hår både tykkere og stivere pga. hårets bristepunkt og man vil opleve, at man skal barbere sig oftere.
En anden ulempe ved barbering er, at man typisk få irriteret hud og udslæt efter barbering. Barbering kan derfor ses, som en meget kortsigtet løsning på ens hårproblemer.

Hvis man ønsker en mere effektiv hårfjerning er voksbehandlinger at foretrække. Ved en voksbehandling hiver behandleren nemlig hele håret ud med hårsækken. Derved skal der dannes et helt nyt hår og hårsæk før håret gror ud igen, og det tager tid. Derudover slipper du også for rød og irriteret hud i området. En anden fordel ved hårfjerning med voks er, at ca. 5% af dine hår vil blive ødelagt og derfor ikke vokser ud igen. Jo oftere man får foretaget en voksbehandling, desto flere vil opleve, at antallet af nye hår bliver færre og færre. Efter en årrække vil nogle endda opleve, at blive hårløs på de steder, hvor man har fået foretaget hårfjerning kontinuerligt.

Gennem hele livet udvikler vi nye hårsække og herved også nye hår. Denne udvikling er meget individuel fra person til person, derfor er det er ikke alle, der bliver hårløse efter mange års behandlinger, men hårtilvæksten vil altid være væsentligt reduceret.

Voks behandling i Hudplejegruppen i Odense

Hvordan hjælper voksbehandlinger fra Hudplejegruppen dig?

Hvis du er træt af uønsket hårvækst og ønsker en længerevarende hårfjerning, så er voksbehandling helt sikkert det oplagte valg for dig. Hårfjerning med voks er en effektiv metode til at få fjerne uønsket hår på hele kroppen – også på sarte områder, som i ansigtet og intim området. Voksbehandling af ben og bikinilinje er især en fordel, hvis du skal på ferie og vil slippe for rødme og irriterende knopper på de udsatte områder.

Vi fjerner både hår på mænd og kvinder. Kom ind og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig af med din uønskede hårvækst.

Hvordan er fremgangsmåde ved Hudplejegruppens voksbehandlinger?

Først starter behandleren med at analysere dine hår. Her ser man på, hvilken retning dine hår gror i og hvilken længde samt tykkelse de har. Herefter vil voksbehandlingen begynde. Alt afhængig af, hvilken voksbehandling du har valgt, så bruger vi forskellige vokse og redskaber. Efter voksbehandlingen vil området, der er blevet vokset, blive sprayet med en beroligende conditioner og olie, som lukker porerne i området, så der ikke opstår rødme/irritation/betændelsestilstand. En grundig efterbehandling af området er ligeledes vigtig, for at nå det optimale resultat.

Hvis det er første gang, at du får hårfjerning med voks, og du er vant til at barbere dig, så anbefaler vi, at hårene cirka skal være mellem 6-7 mm lange (hvis det er på kroppen), for at få det bedste resultat. Derudover vil du de første par gange opleve, at nogle af hårene knækker ved behandlingen pga. deres tykkelse og stivhed. Dette er ganske normalt, når man tidligere har barberet sig, men over tid og efter flere behandlinger, vil dette fortage sig.

Mange førstegangskunder spørger os tit om det gør ondt at blive vokset. Ud fra vores erfaring og fra vores kundes tilbagemeldinger, så føler nogle at det gør lidt ondt og at det niver de første par gange, men efter 2-3 gange er det overhovedet ikke slemt. Andre melder tilbage, at det slet ikke gør ondt første gang. Det er altså meget individuelt, hvordan man oplever hårfjerning med voks, da der er forskel på ens hårtæthed, tykkelse og ens smertetærskel.

Hvis du har fået en voksbehandling før, anbefaler vi, at du kommer ca. hver 4. uge. Den optimale længde på ens hår er ca. 6 mm. Som sagt er det meget individuel, hvor tit man skal vokses men langt de fleste kommer med et interval på 3-4 uger.

Hudplejegruppens anbefalinger til dig

Da voksbehandlinger er en behandlingsform, hvor du skal komme regelmæssigt, anbefaler vi, at du køber et klippekort.
Her betaler du for 6 behandlinger og få den 7. gratis, du sparer 15%.

Vors anbefalinger til efterbehandling?

Efterbehandlingen består af en conditioner og en bodyscrub, som vi klart anbefaler som et minimum.

Disse produkter forebygger indgroede hår og lindrer betændelsestilstanden, som forårsager irritation på det voksede område.

Dette skyldes, at der efter voksbehandlingen efterlades mange mikroskopiske huller i huden, som først lukker sig efter 4-7 dage.

Peeling handske, som er god at bruge, når du går i bad.

Vær OBS på følgende:

Inden din voksbehandling:
1) Undgå bodylotion, deodorant eller lignende, der forhindrer voksen i at sætte sig fast i hårene.
2) Brug vores specialfremstillet bodyscrub til tør hud, dagen før behandlingen. Du undgå derved, at hårene ligger under huden. Vores scrub frigør hårene, så de har nemmere ved at komme med i din voksbehandling.
3) Voksbehandling af intime områder kan fortages, trods brug af tampon.
4) Ved ekstra kraftige og/eller mange hår kan der opkræves et vokstillæg på din behandling på 98 kr.

Efter din voksbehandling:
5) Brug den anbefalede conditioner som efterbehandling i 3-4 dage, for at undgå irriteret hud.
6) Efterfølgende bruges en bodyscrub, som skal bruges hver anden dag, for at undgå indgroede hår. Hvis du bruger en peeling handske, skal du bruge den hver gang du går i bad.
7) Undgå sol på området på dagen samt dagen efter.
8) Undgå at bade i klorvand på dagen samt dagen efter.

Voksbehandling Odense – Bløde og glatte ben til din fornøjelse!