Tillæg ansigtsbehandlinger

Trænger din hud til lidt ekstra forkælelse efter eller under en ansigtsbehandling, så prøv en af vores mange tillæg til ansigtsbehandlinger. Vi har et stort udvalg af tillæg til behandlinger, som tilpasses din behandling og dit individuelle behov.

Hvis du er i tvivl om, hvilke tillæg til ansigtsbehandling du skal vælge, så kom ind og få en snak med en af vores behandlere. Vi hjælper dig med at finde netop den behandling, der opfylder dine ønsker og behov.

Book det tillæg til din ansigtsbehandling, som passer til lige netop din hud allerede nu. (tillægs behandling kan kun bookes i forbindelse med din ansigtsbehandling)

Vores services

Ekstra dybderens

Har du ekstra problematisk hud? så skal du vælge dette tillæg!

Hvis din hud er meget problematisk, så anbefaler vi vores ekstra dybderens. Behandlingen renser i bund, så din hud kommer i balance igen. Derved opnås også hurtigere et synligt resultat. Ekstra dybderens sker i forlængelse af den indberegnede dybderens i en ansigtsbehandling.
Pris: 118 kr.
Klippekort: 100 kr.

Frugtsyre

Frugtgivende pleje til den problematiske hud!

Hvis din hud plages af flere problemer, kan du overveje at tilføje frugtsyre til din ansigtsbehandling. Frugtsyren øger cellefornyelsen, renser grundigt, tilfører ekstra fugt og fremskynder helingen efter dybderensning. Den er særligt gavnlig for problematisk hud.
Pris: 98 kr.
Klippekort: 83 kr.

Kollagen øjnemaske

Træt af sorte rander eller de små linjer omkring øjnene?

Så prøv vores fugtgivende kollagen maske! Denne øjenmaske er en udglattende og fugtgivende kollagen maske, som særdeles er velegnet til dig, som har problemer med trætte og tørre øjne. Øjenmasken lægges i forbindelse med vores afslappende maske i ansigtsbehandlingen.
Pris: 68 kr.
Klippekort: 58 kr.

Nimue Super Fluid

Ekstra boost til lige netop din hud - med Nimue Super Fluid, som passer til din hud!

Giv din hud en boost med de nødvendige ingredienser. Nimue Super Fluid er fyldt med kraftfulde koncentrerede aktive stoffer og er opdelt i 5 kategorier: Anti-Age, Hyperpigmenteret hud, Sensitiv og Fugt og Fedtstof. Vælg præcis det, din hud har brug for.
Pris: 148 kr.
Klippekort: 126 kr

Voksbehandlinger i ansigtet

(Spar 10-20%, se priser i online booking)
Lider du af uønsket hårvækst i ansigtet? så tøv ikke med at booke denne behandling!

Med over 20 års erfaring behersker vi de optimale voksteknikker, der sikrer dig en hurtig og effektiv voksbehandling. Du kan stole på vores ekspertise og få det bedste resultat.

Vipper og bryn

(Spar 10-20%, se priser i online booking)
Et par smukke bryn indrammer dit ansigtet, åbner dine øjne og giver en friskere og velplejet udstråling. Vi er her for at hjælper dig med, at skabe præcis det udtryk, som du ønsker i ansigtet.

Alm. Dermaroller

Træt af synlige linjer, ujævnheder, store porer eller ar i huden?

Få glæde af denne behandling, der stimulerer vævsopbygningen og reducerer ar, linjer og porestørrelse. Nyd behandlingen i kombination med en dybderensning som en del af din ansigtsbehandling.

Lysterapi

Forkæl dig selv med afslappende Lysterapi (LPT) hos Hudplejegruppen i Odense. Oplev fornyet energi og få en smukkere og stærkere hud med denne behandling. Nyd velvære og skønhed hos os!

Er du i tvivl - så ring!

Du kan ringe i vores åbningstid fra mandag til torsdag kl 9.00-20.00 og fredag kl 9.00-18.00, samt lørdag kl 9.00-15.00.

*Nogle gange har vi meget travlt i klinikken, så det er ikke altid at vi kan nå at tage telefonen – men prøv igen 🙂