Voksbehandlinger af underdel

Er du træt af uønsket hårvækst i intimområdet og på benene? Så prøv en professionelle voksbehandlinger hos Hudplejegruppen

Vores dygtige behandlere har mere end 20 års erfaring og styr på de helt rigtige vokseteknikker, som giver dig en hurtig og effektiv hårfjerning. Fordelen ved en voksbehandling er, at hårene er langsommere om at vokse ud sammenlignet med en almindelig barbering. Efter en voksbehandling er din hud blødere, glattere og hårfri i længere tid.

Desuden slipper du for hudirritationer og røde knopper, som ofte opstår efter hårfjerning med en skraber. Jo flere voksbehandlinger du får i området, jo større chance er der for, at du med tiden kan blive hårløs. Det er dog forskelligt fra person til person, hvor længe hårene bruger på at vokse ud igen eller om de forsvinder helt.

Vi udfører forskellige intime voksbehandlinger og voksning af ben. Vælg fx mellem en Brazilian Wax, bikinilinje, udvidet bikini, baller eller helt/halvt ben. Du kan også få en kombineret voksbehandling fx brasiliansk voksning og voksning halvt/helt ben.

Kig forbi vores hudplejeklinik i Odense og få en snak med vores behandlere om, hvordan vi kan afhjælpe dig med uønsket hårvækst intimområdet og på benene.

Vores services

Brazilian wax

Pris: 498 Kr.
Klippekort: 427 Kr.

Bikinilinje

Pris: 248 Kr.
Klippekort: 213 Kr.

Udvidet bikini

Pris: 298 Kr.
Klippekort: 255 Kr.

Bikini mave

Pris: 78 Kr.
Klippekort: 67 Kr.

Baller

Pris: 248 Kr.
Klippekort: 213 Kr.

Hel ben

Pris: 458 Kr.
Klippekort: 393 Kr.

Halvt ben

Pris: 328 Kr.
Klippekort: 281 Kr.

Brazilian Wax + Hel ben

(Spar 10%)
Pris: 860 Kr.
Klippekort: 737 Kr.

Brasiliansk Wax + Halvt ben

(Spar 10%)
Pris: 743 Kr.
Klippekort: 637 Kr.

Bikinilinje + Hel ben 

(Spar 25%)
Pris: 530 Kr.
Klippekort: 454 Kr.

Brasiliansk Wax + Axil (Arm hule)

Pris: 696 Kr.
Klippekort: 597 Kr.

Luksus Brasiliansk Vajacial (intimbehandling)

Hvad er forskellen på voks af Bikinilinje, Udvidet bikini og Brazilian wax?

Det kan være svært at vide, hvor linjen går ved disse 3 voksbehandlinger. Du kan se på billede, hvor der bliver vokset ved de forskellige intime voksbehandlinger.

Ved Brazilian Wax bestemmer du om alt hår skal væk eller om du vil have en firkant, trekant eller andet motiv.

Da voksbehandlinger skal ske regelmæssig – anbefalinger vi du køber et klippekort, da du spare 15%. Du kan få klippekort til alle vores voksbehandlinger.