Denne skønhedsklinik tilbyder disse Skønhedsbehandlinger!

Her på siden kan du se alle vores værdiskabene skønhedsbehandlinger – så kig dig rundt, og blev inspireret til din næste skønhedsbehandling!

Vores services

Ansigtsbehandling

Prøv en af vores mange forskellige ansigtsbehandlinger i skønne omgivelser – Din skønhed starter her! Lad dig forføre af vores rolige og afslappende omgivelser, mens vi forkæler din hud med en af vores mange ansigtsbehandlinger.

Tillæg ansigtsbehandlinger

Trænger din hud til lidt ekstra forkælelse efter eller under en ansigtsbehandling, så prøv en af vores mange tillæg til ansigtsbehandlinger. Vi har et stort udvalg af tillæg til behandlinger, som tilpasses din behandling og dit individuelle behov.

Voksbehandlinger

Fjern uønsket hårvækst! Voksbehandling er ideel til længerevarende hårfjerning overalt på kroppen, inklusive ansigtet og intime områder. Vær klar til ferie, højtider eller hverdage uden irriterende hår eller ubehagelige ben der stikker.

Vipper og bryn

Et par smukke bryn indrammer dit ansigtet, åbner dine øjne og giver en friskere og velplejet udstråling. Vi er her for at hjælper dig med, at skabe præcis det udtryk, som du ønsker i ansigtet.

Lash & Brow Styling

Skal dine bryn og vipper have en professionel styling? Vi tilbyder en bred vifte af forskellige bryn og vippe styling, som gør en forskel, med wow effekt – Din forvandling starter her!

Kropsbehandlinger

Forkæl din krop med vores Full Body Massage og få det velvære, du fortjener. Perfekt til at lindre ømhed i hele eller dele af kroppen. Behandlingen fokuserer ømme muskler og frigør spændinger for total afslapning.

Makeup

Få inspiration og professionel hjælp til din makeup hos os. Besøg vores dygtige kosmetologer for en personlig samtale. Vi behersker både den smukke og naturlige daglige makeup samt den dramatiske og avancerede aften- eller festmakeup.

Herre

Vi har siden klinikken åbnede tilbage i år 1994, haft fokus på at der skulle være plads til mand i klinikken. Mand har også ret til at følge den dejlig fornemmelse af velvære. Så kære Gentleman book din tid nu!

Lysterapi

Forkæl dig selv med afslappende Lysterapi (LPT) hos Hudplejegruppen i Odense. Oplev fornyet energi og få en smukkere og stærkere hud med denne behandling. Nyd velvære og skønhed hos os!

Er du i tvivl - så ring!

Du kan ringe i vores åbningstid fra mandag til torsdag kl 9.00-20.00 og fredag kl 9.00-18.00, samt lørdag kl 9.00-15.00.

*Nogle gange har vi meget travlt i klinikken, så det er ikke altid at vi kan nå at tage telefonen – men prøv igen 🙂