Lysterapi

Forkæl dig selv med afslappende Lysterapi (LPT) hos Hudplejegruppen i Odense. Oplev fornyet energi og få en smukkere og stærkere hud med denne behandling. Nyd velvære og skønhed hos os!
Pris: 298 kr.

Klippekort: 255 Kr.

Hvem er målgruppen for en lysterapi (LPT) behandling?

Lysterapi er særlig velegnet til dig, som lider af akne, uren hud, eksem, herpes simplex, psoriasis, rosacea, rynker, karsprængninger og cellulitis. Behandlingen anbefales også, hvis din hud virker træt og kedelig, eller hvis du blot ønsker en strammere og flottere hud.

Hvorfor mister din hud sin glød med alderen?

Alderen sætter sine spor, især i huden. I den naturlige ældningsproces mister vi vigtige naturlige fyldstoffer i huden, som kollagen og elastin. Som følge af det tab, bliver huden rynket, slap og mister sin glød. Lysterapi stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt kollagen – på denne måde bliver huden forynget indefra og ud. LED lyset trænger dybt ned i underhuden og arbejder dér, hvor ingen cremer fysisk kan nå ned.

Hvordan hjælper lysterapi (LPT) i ansigtet dig?

Behandling med lys virker ved, at lysets bølgelængde og energi, påvirker cellernes naturlige funktion og derved immunforsvaret og blodgennemstrømningen. Det er et faktum, at lys i en bestemt bølgelængde påvirker kroppens immunforsvar og evne til hurtigere at hele ved sygdom og skader. Lysbehandling med LPT, er modsat andre kendte termiske behandlingsformer som ultralyd, kortbølger, radiobølger, elektroterapi, IR m.fl., en direkte overførelse af lysenergi til cellerne.

Lysenergi kan forandre kemien i celler og væv. LED-lysets fotoner har de egenskaber, som accelererer celleprolifirationen og helingsprocessen. Det er opfattelsen, at energien stimulerer de endogene stoffer, som flaviner og cytokromer, der er komponenter i cellens respirationskæde. Den absorberede energi bliver transformeret til frit ilt, som er en kraftfuld ilt, der forstærker respirationskæden og forøger ATP-produktionen i mitokondrierne. ATP produktionen aktiverer derefter dannelsen af DNA & RNA, som forøger calcium-ion koncentrationen i cytoplasmaet. Denne proces er nødvendig for at øge celledelingen, således at helingsprocessen kan forløbe.

Lysterapiens medvirken i helingen, kan kortfattet beskrives som en forøgelse i gennemblødningen, ikke bare mikrocirkulationen, men også ved at åbne blodkarrene, forøgelse af iltningen i vævet, forøgelse af fibroblast nydannelsen, acceleration af den kollagen bindevævs syntese og dannelse af granulations væv, som til sidst medfører nydannelsen af hud. Regenerationen af lymfekar påvirkes ligeledes af LPT-behandlingen (lysterapi), som resulterer i lymfedræningen. Stimulationen af makrofager modvirker risikoen for sekundær infektion, alt sammen vigtige faktorer i helingsprocessen.

LPT (lysterapi) anvendes primært til heling af sår- og hudskader, men kan også anvendes til smertelindring.

Samlet set virker lysterapi (LPT) ved at:

Celleaktiviteten øges • Cellernes stofskifte øges • ATP produktionen øges • Na-K pumpen normaliseres • Cellens membranpotentiale normaliseres • Den lokale koncentration af lymfocytter og makrofager øges kraftigt • Blodgennemstrømningen øges • Dannelsen af kollagen øges.

Hvordan er fremgangsmåden for Hudplejegruppen lysterapi behandling?

Ved denne behandling kommer du helt ned i gear. Du ligger på en behagelig behandlerbriks under lysterapimaskinen, som udsender LED-lys. Behandlingen varer i alt 15 min.

Der behandles med 2-3 dages interval og med maks. 1 uge mellem hver behandling. Nye skader i huden kan med fordel behandles med 1 dags interval. Du har mulighed for en efterbehandling med en creme, som er tilpasses din hudtype og dine behov –  forhør dig om dette ved din behandling. Lysterapi behandlingen gentages typisk 3-5 gange eller indtil det ønskede resultat er opnået.

OBS: Vi gør opmærksom på, at lysterapi på ingen måde er skadeligt, og ikke kan sammenlignes med solarie.

Hudplejegruppens anbefalinger til dig

Vi anbefaler, at du køber et klippekort til denne lysterapi, for at få et optimalt og effektivt behandlingsforløb. Et klippekort består af 7 klip, men du betaler kun for 6. Du får altså 1 gratis behandling, herved sparer du 15%.

Det er også oplagt, at få denne behandling i forbindelse med en af vores andre ansigtsbehandlinger.

Vær OBS på følgende:

  • Kend din blodtype, visse blodtyper giver anledning til hudproblemer.
  • Drik masser af vand. Vand opretholder hudens fugtbalance og giver en sundere hud.
  • Plej altid din hud med de rette produkter – både morgen og aften.
  • Klorvand, koldt vejr og hormonbalancen ved menstruation (p-piller) kan påvirke hudens tilstand.
  • Brug altid en høj solfaktor, når du opholder dig i solen.
  • Undgå solen, hvis du er i gang med et kurforløb.
  •  
  • Klorvand, koldt vejr og menstruation (p-piller) kan påvirke hudens tilstand negativt.

Anbefalede tilkøb til denne behandling

Vidste du, at farven på lyset fortæller, hvor dybt det trænge ned i huden og overføre energi?

Udbredelsen af lys og dermed også LED lys, beskrives som milliarder af fotoner, der bevæger sig i bølgebevægelser. Afstanden imellem to bølgetoppe kaldes bølgelængden (nm) og afgør dels, om det menneskelige øje kan opfatte det og dels, hvilken farve lyset i givet fald opfattes som. Den synlige del af lysstrålingen udgør kun den stråling, der ligger i bølgeområdet fra 380 – 700 nanometer (nm). Eksempelvis er LED lys med en bølgelængde på 670 nm synlig, som et rødt lys og er også den bølgelængde, der trænger langt ned i huden og overfører sin energi til flere hudlag end for eksempel det blå lys vil gøre. Det er også derfor, at vi i Hudplejegruppen kun bruger en bølgelængde på 670 nm (rødt lys), da det er mest effektivt og skaber størst værdi for vores kunder.

Hudanalyse Odense – Din vej til at kende din hud!