Tak fordi du kiggede fordi!

Jeg er indehaver af Hudplejegruppen ApS, som ligger midt i hjertet af Odense. Her byder vi vores kunder velkomne i de lyse og charmerende lokaler, som danner rammerne for ro, afslapning og velvære. Vores kunder kommer alle steder fra, og det er såvel kvinder, som mænd i alle aldre.

Jeg er uddannet kosmetolog af founder af Hudplejegruppen ApS S. Søfeldt, der foruden dette har undervist på en kosmetologskole i mere end 10 år, med speciale i hud- og skønhedspleje, samt været censor på flere af kosmetologskolerne i Danmark.

Efter 5 år i Hudplejegruppen ApS blev jeg tilbudt at komme ind i ejerkredsen af Hudplejegruppen ApS, i forbindelse med et generationsskifte – Det er en stor ære at få dette tilbud, som jeg har takket ja til.

Jeg har lagt al min kærlighed i Hudplejegruppen – til glæde for vores kunder! Selvom jeg ”kun” har været i Hudplejegruppen ApS i 7 år – så har jeg al den viden og erfaring med fra opstarten af klinikken tilbage fra 1994. Jeg glæder mig meget til at være med til at udvikle klinikken ind i en ny tidsalder – sammen med mine dejlige kollegaer. Til sammen danner vi et fantastisk team.

Alle medarbejdere her er specielt oplært af mig og det sikre dig en professionel behandling, hver gang. Vi er topmotiveret til at møde dig i vores lyse og rummelige lokaler.

Arbejdet med hudpleje er en livsstil for mig. Jeg mærker glæden, når en kunde går herfra med en opløftet sindsstemning og indre ro. Derfor har vi hos Hudplejegruppen faglige kompetencer, kvalitet og menneskelighed i fokus, i alle dele af vores arbejde siden starten af år 1994.

Mere end blot en behandling

Hos Hudplejegruppen tager vi os tid til at forstå de behov og ønsker, som du har. Vi laver ikke blot en behandling, det er lige så vigtigt for os, at du får en unik oplevelse og en følelse af velvære. Vi benytter hudplejeserierne Nimue, hvori der findes mange forskellige behandlinger, som kan tilpasses til den enkelte.

1 +

Kunder

1 + Års

Erfaring

1 (ud af 5)

Stjerner

Billeder af vores dejlig klinik

Produkter der er speciel udvalgt

Hudplejegruppens slogan

I Hudplejegruppen har vi et slogan, der er rodfestet i vores mission, for hver gang vi er i kontakt med vores dejlige kunder. Sloganet fortæller, hvad vi skal lykkes med og det vi giver med til vores kunder hver gang de går ud af døren. At en kunde får et smil og velvære med ud af døren, skal sikrer os, at vi skiller os ud fra andre udbydere af sammenlignelige ydelser.

Slogan
”Et smil og velvære til forskel”

Det betyder meget for os, at vi giver vores trofaste kunder et smil og velære med ud af døren, hver gang, og til alle. Det er dét du får med gratis fra os, til glæde for begge. Dette skulle styrke den gode relation, som der bliver udbygget forvær gang du kommer ind til os.

Hudplejegruppens vision

Her i Hudplejegruppen har vi også en overordnet vision for, hvor vi gerne vil hen og arbejder derfor hårdt hver dag for at opnå det. Vores vision er vores ledende stjerne. Det er den der viser hvilken retning vi skal gå imod. Vi kommer kun tættere på dette ved at have et skabt fokus på vores vision, samt hårdt arbejde i hverdagen.

Vision
”Hudplejegruppen vil være den fortrukne skønhedsklinik for alle i Odense og omegn, både for kvinder og mænd i alle aldre.”

Hudplejegruppens mission

Missionen er den opgave, der skal løses hver dag. For os betragter vi missionen, som en eksamen vi skal til, over for vores kunder. Det er vores kunder, der skal give os karakteren, og den skal ligge højt før vi er tilfredse. Vi kan nemlig kun være tilfredse, når vores kunder er det.

Mission
”Hudplejegruppen vil være førstevalg, til at løse vores kunders behov, inden for et nøje udvalg af personlig skønhedspleje. Ikke nok med det, så skal Hudplejegruppen også give et smil og velvære til forskel, med ud af døren til alle kunder.”

Hudplejegruppens værdisæt og eksistensberettelse

Hudplejegruppen har et værdisæt, som er med til at skabe Hudplejegruppens eksistensberettelse i denne verden. Figuren nedenunder illustrere de 3 største fundamentale byggesten og i hvilken prioritering de kommer i. Tekst til illustrering af figur følger med.

1: Økonomisk fundament
Hudplejegruppen skal være profitabel for at opnå en konsolideret drift af selvskabet, samt at kunne have resurser til at investere i vores medarbejdere. Derved opnås de bedste forudsætninger og rammer til at opnå deres fulde potentiale, som er at skabe den største værdi for dig, som kunde. Et sundt og stærkt økonomisk fundament er et ”kritisk succeskriterie”, som skal lykkes, hvis Hudplejegruppen skal have en fremtid.

2: Glade, motiverede og fagligt dygtige medarbejdere
Det er de overskudsresurser fra det økonomiske fundament, der skal være med til at skabe de gode rammer for vores medarbejdere. Vi prioriterer meget, at der er et højt fagligt niveau, både på det håndværksmæssige, samt kundeforståelse af god service. Vi tror også på, at den glade, motiverede og energiske medarbejder skaber den største værdi for vores kunder. Det er her vi skal og vil skille os ud fra sammenlignelige virksomheder.

3: Glade kunder
Når vi lykkes med et ”stærk økonomisk fundament” og ”glade motiverede, faglig og dygtige medarbejdere” kan det kun skabe glade og tilfredse kunder, og dette er essensen for, hvorfor Hudplejegruppen har en eksistensberettelse. Det er glade kunder vi lever af og hermed er en cirkel sluttet, da glade kunder skaber et økonomiske grundlag og fundament til vores overlevelse i fremtiden.