Brazilian wax

Pris: 498 Kr.

Klippekort: 427 Kr.

Hvorfor vælge Brazilian wax?

Er du blevet træt af hele showet med barberskum, skraber og after shave creme, hvor du måske alligevel ender med røde knopper eller indgroede hår? Så vil en voksbehandling være lige noget for dig. Med en brazilian wax fokuseres der på voksning af din bikinilinje og omkring intimområdet – det indebærer både forside, bagside og alt derimellem. Behandlingen giver et glat, hårfrit og holdbart resultat, så du ikke skal tænke mere over at planlægge barberingen, når du skal i bad.

Hvem får lavet en Brazilian wax?

Behandlingen er til dig, som ønsker et hårfrit intimområde. Brugen af voks gør, at hårene fjernes helt nede ved roden, hvormed du vil opleve et helt glat resultat. En brazilian wax er både til kvinder og mænd, som ønsker et resultat, der holder i flere uger. Så står du og skal på ferie, eller ønsker du blot at spare tid med barberingen derhjemme? Så vælg en brazilian wax.

Hvad er fordelene ved en Brazilian wax?

Voksbehandlingen, Brazilian wax, er vores mest populære intim voksbehandling – og det er der mange grunde til. En brazilian wax giver et glat, hårfrit og holdbart resultat. Her er oplistet nogle af fordelene ved behandlingen;

Tyndere og finere hår: Ved behandlingen fjernes alle hårene nede ved roden, hvilket betyder, at hårene vokser finere og tyndere ud. Flere behandlinger betyder tyndere og finere hår med tiden.

Blød hud: Resultatet af behandlingen giver et glat resultat, hvor huden til føles blød og glat.

Langvarigt resultat: Behandlingen giver et langvarigt og holdbart resultat. Resultatet holder i mellem 3-4 uger afhængig af din naturlige hårvækst. Ønsker du et resultat som varer længere tid, så anbefaler vi at få behandlingen flere gange.

Før behandlingen

For at skabe det bedste resultat af behandlingen vil Hudplejegruppen anbefale dig at;

  • Dine hår har en vis længde, så det er muligt at vokse området (min 0,5 cm og max 1,5 cm)
  • Behandlingen kan godt være lidt ubehagelig den første gang, men smerten af behandlingen er individuel. Derfor anbefaler vi at tage smertestillende inden behandlingen, hvis du har let til smerte.
  • Eksfoliér området nogle dage før behandlingen, da det mindsker muligheden for indgroede hår.

Efter behandlingen

Når du har fået en brazilian wax og ønsker at opretholde resultatet og undgå indgroede hår og rødme efterfølgende, så anbefaler Hudplejegruppen;

  • At du anvender en bodyscrub og conditioner, så du undgår indgroede hår, kløe og irritation de efterfølgende dage
  • At du får foretaget endnu en behandling, når tiden er inde. Med flere behandlinger opnår du længerevarende resultater, da hårene vokser langsommere og tyndere ud med tiden.

Brazilian wax i Hudplejegruppen

Vores brazilian wax er klinikkens mest populære intim voksbehandling. Ved behandlingen kan du selv vælge, om du ønsker at få fjernet alt hår, eller om du vil have en lille stribe eller lignende. I vores brazilian wax følger en voksbehandling af bagpå (anus) med. Behandlingen kan foretages trods menstruation, men kun ved anvendelse af tampon. Vi tager det altid som en selvfølge, at man kommer renlig. Det er muligt at anvende engangsvaskeklude på toilettet før behandlingen, hvis du ønsker det.

Historien om Hudplejegruppens brazilian wax

Hudplejegruppen var den første skønhedsklinik i Odense, som introducerede denne behandling, og vi har gennem årene forfinet og udviklet teknikken til denne mere avancerede voksbehandling. Derfor kender vi alt til de faldgruber, som kan opstå ved denne type behandling. Denne unikke viden gør, at du kan føle dig ekstra tryg som kunde hos os. Voksbehandlingen har mange navne i daglig tale, såsom brasiliansk, brazilian voks/wax, intim voks, Hollywood voks og mange flere. Hos Hudplejegruppen kalder vi den Brazilian wax eller brasiliansk.

Hudplejegruppen kan også anbefale

 

Ønsker du at spare tid, så kan du vælge at tilkøbe andre behandlinger. Det er nemlig muligt, hos Hudplejegruppen, at få en kombineret voksbehandling som f.eks. en brazilian wax og voks af hel ben eller voks af armhule. Derudover vil du i en brazilian wax altid kunne tilkøbe voks af baller for 179 kr.

Har du spørgsmål til nogle behandlinger, så kontakt os på telefon, mail eller kom ind og få en snak hos os på klinikken.

Brazilian Wax Odense – klinikkens mest populære voksbehandling “Forkæl dig selv og din partner”.