Hudplejegruppen | Skønhedsklinik i Odense

– Et smil og velvære til forskel

Odenses foretrukne skønhedsklinik!

I hjertet af Odense finder du skønhedsklinikken Hudplejegruppen. Vi er en eksklusiv skønhedsklinik, der tager os tid til at forstå vores kunders ønsker og behov.

Vi skiller os ud med vores brede udvalg af professionelle behandlinger, med fokus på at forbedre din skønhed på alle niveauer.

Vi stræber efter at skabe glade kunder hver dag ved at tilbyde sublim service og vejledning som en integreret del af din behandling.  

Med mere end 20 års erfaring kan forvente faglige kompetencer, høj kvalitet og en menneskelig tilgang, når du booker en behandling hos Hudpleje Gruppen.

BLACK FRIDAY hos Hudpleje Gruppen

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Black Friday - få 20% på alle behandlinger

I anledningen af årets største shoppeevent giver vi hos Hudpleje Gruppen dig nu muligheden for at forkæle dig selv eller en, du holder af, med en lækker behanling.

Nyd en dag med ren forkælelse og spar 20% på vores behandlinger udført af enten Louise eller Romina. Tilbuddet gælder kun Black Friday d. 24/11-2023 & kun ved udførelse af Louise og Romina.

Brug rabatkoden “Black-friday-20%”, når du booker online.

Black friday
1 +

Kunder

1 + Års

Erfaring

1 (ud af 5)

Stjerner

Ekspertisen bag vores team

Vi går ikke på kompromis med vores faglighed, derfor er alle ansatte hos Hudplejegruppen ApS specialuddannet til at levere den bedste ekspertise i klinikken!

Hudanalyse med 50%

Vi vil støtte og hjælpe dig i at kickstarte din nye livsstil. Når du bestiller en hudanalyse og efterfølgende køber en ansigtsbehandling hos os, giver vi dig 50% rabat på din hudanalyse.

Altid fuld tilfredshedsgaranti!

Vores mål er kun at have tilfredse kunder! Derfor tager vi 100% ansvar, når vi en sjælden gang i mellem modtager en reklamation vedrørende vores service. Vi gentager behandlingen, indtil vores kunde er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Hvad siger vores dejlige kunder!

Kontakt os her

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive en mail.