Makeup

Mange kvinder bruger rigtig meget tid på, at lægge den perfekte makeup. Men ikke alle kender de smarte tricks eller teknikker, der skal til for at fremhæve alle de smukke træk i deres ansigt.

Her på klinikken i Odense har vi super dygtige Kosmetologer, som kan finde præcis de rigtige produkter og farver, der matcher din hudtone, øjenfarve og din morfologi (ansigtsform). Vi har mange års erfaring og kender til de rigtige teknikker, som får dit ansigt til at ligne en million. Makeup er nemlig et kunstværk og den kan får det smukkeste frem i alle mennesker, man skal bare lære hvordan.

Hvis du mangler inspiration og/eller hjælp til din makeup, så besøg os og få en snak med en af vores dygtige kosmetologer. Vi er udannet i at lægge en pæn og enkel dagsmakeup eller en dramatisk og avanceret aften/fest makeup. Derudover tilbyder vi også en generel vejledning i at lægge makeup, hvis du ønsker at lære det.

Vi tilbyder også spændende aftenevents, hvor du kan tage veninderne med til en eksklusiv og lærerig makeupaften i salonen i Kongensgade, Makeup Odense.

Vores services

Aften / Festmakeup

Særlige lejligheder kræver den helt rigtige make-up – få lagt en professionel fest makeup hos Hudplejegruppen

Makeup vejledning

Lær nemme og enkle makeup tips og teknikker til enhver anledning – book en professionel makeup vejledning hos Hudplejegruppen i Odense

Er du i tvivl - så ring!

Du kan ringe i vores åbningstid fra mandag til torsdag kl 9.00-20.00 og fredag kl 9.00-18.00, samt lørdag kl 9.00-15.00.

*Nogle gange har vi meget travlt i klinikken, så det er ikke altid at vi kan nå at tage telefonen – men prøv igen 🙂