TEENAGE Facial Treatment

Målgruppe: Unge til og med 19 år
Hudproblem: Uren hud, problematisk hud, fedtet hud

Samtale & konsultationskort • Afrensning • Cleanser • Conditioner • Hudvurdering • Eksfoliering • Damp • Dybderens • Maske • Conditioner • Fugt & Pleje • Beskyttelsescreme • Revitaliser • Make-up (valgfrit)
Pris: 558 Kr.

Klippekort: 478 Kr.

Hvem er målgruppen for en teenage ansigtsbehandling?

I Hudplejegruppen, har vi en passion for at give unge en frisk start på deres hudpleje rejse. Vi ved, at puberteten kan være en tid fyldt med forandringer og hudproblemer. Fra hudorme og bumser til øm og irriteret hud – vi ved, at det kan påvirke dit selvværd og dit overordnede velvære.

Men frygt ikke! Vores teenage ansigtsbehandling er specifikt designet til at hjælpe unge mellem 12-19 år med at opretholde en sund og balanceret hud. Vi vil hjælpe dig med at genskabe den helt rigtige balance og styrke dit velvære.

Hvis du er 20 år eller ældre, anbefaler vi, at du booker en tid til en DETOX behandling med AHA. Til meget problematisk hud er SRC™ Facial Treatment behandling det helt rigtige valg. Vi er her for at hjælpe dig med at opnå den bedste version af din hud, uanset din alder eller hudtype.

Book din tid i dag, og begynd din rejse mod en sundere, mere balanceret hud.”

Hvorfor opstår uren hud i puberteten?

I puberteten vil både piger og drenge opleve, at der sker en øget produktion af testosteron i kroppen. Dette medfører, at talgkirtlerne i huden bliver stimuleret og der opstår en større produktion af hudfedt.

Samtidig sker der en forsnævring af talgkirtlernes udførselsgang, som bevirker at hudfedtet ophober sig og der dannes en betændelsestilstand i huden.

Teenagere vil derfor ofte opleve fedtet hud med urenheder, hudorme og betændelse, hvis huden ikke plejes og renses rigtigt.

Hvordan hjælper Hudplejegruppens teenage ansigtsbehandling dig?

Denne ansigtsbehandling bliver særligt skræddersyet efter dine behov. Resultatet af behandlingen er en synlig sundere, gennemfugtet og velplejet hud. Hvis du lider af uren og/eller fedtet hud i ansigtet, er det vigtig at få renset huden i dybden og få genoprettet hudens balance – det er netop dét vores teenage ansigtsbehandling hjælper dig med.

OBS: Denne behandling skal udføres af professionelle behandlere, da der kan opstå ar dannelse, hvis dybderensningen ikke udføres korrekt.!

Hvordan er fremgangsmåden i Hudplejegruppens teenage ansigtsbehandling?

Vores behandler starter behandlingen med en vurdering af din hud. Det gøres, for at finde den helt rigtige balance i behandlingen. Hvis det er din første teenage ansigtsbehandling, giver behandleren dig en trinvis vejledning gennem hele forløbet.

Efter hudvurderingen vil din hud blive afrenset, efterfulgt af en grundig eksfoliering og damp. Næste trin i behandlingen er dybderensningen – en slags ”hovedrengøring” af din hud (det er muligt, at tilkøbe ´Ekstra dybderens´, hvis det er nødvendigt for at opnå det ønskede resultat).

Efter dybderensen får du lagt en beroligende maske. Behandlingen afsluttes med en plejende ansigtscreme og en vejledende samtale, hvor der laves en plan/anbefaling for dit videre behandlingsforløb.

Samtidig rådgiver vi dig i, hvilke produkter du kan anvende til hjemmebrug, for at opnå bedste resultat.

Hudplejegruppens anbefalinger til dig!

Et kurforløb anbefales til denne behandling, da én behandling sjældent vil være nok. Køb derfor et klippekort på 6 behandlinger og få den 7. behandling gratis, du sparer 15 %. Nævn kurforløbet til din behandler ved din første behandling og få de 15% rabat med det samme.

For at sikre det bedste resultat af din behandling, anbefaler vi også, at du tilkøber plejeprodukter, der er tilpasset din hudtype. Til unge 12-19 år anbefaler vi Nimues specielle hudplejeserie Y:SKIN. Serierne er opbygget i 4 faser:

  1. Fase: Rens
  2. Fase: Bevar
  3. Fase: Genopret
  4. Fase: Beskyt

 

I forbindelse med din første behandling, vil du selvfølgelig få en god vejledning samt svar på uforløste spørgsmål.

Hverken behandlingen eller plejeprodukterne kan stå alene, da de er hinandens forudsætninger for at opnå det bedst mulige resultat. 50% af løsningen på dine hudproblemer skal findes i behandlingen og de sidste 50% i de tilkøbte produkter. Hvis du ikke kan eller vil vælge både behandlingen og produkterne, så anbefaler vi, at du vælger at fokusere på behandlingerne, da disse vil skabe mest værdi for dig og din hud her og nu.

OBS: Denne behandling skal udføres af professionelle behandlere, da der kan opstå ar dannelse, hvis dybderensningen ikke udføres korrekt.

Anbefalede tilkøb til teenage ansigtsbehandling

Vær OBS på følgende:

  • Tænk over hvad du spiser. Din kost har også indflydelse på din hud.
  • Plej altid din hud med de rette produkter – både morgen og aften.
  • Klem ikke i dine urenheder i ansigtet, da ar dannelse kan forekomme, overlad dette til din behandler.
  • Klorvand, koldt vejr og menstruation (p-piller) kan påvirke hudens tilstand negativt.

Vidste du, at menstruation skaber en hormonel ubalance i kroppen?

Når du har din menstruation opstår der en hormonel ubalance i kroppen, som kan medføre urenheder, især i ansigtet. Undersøgelser har vist, at 63% af alle kvinder oplever månedlige udbrud af bumser i forbindelse med deres menstruation. Det er godt og naturligt at have menstruation, men det har bare nogen uheldig side effekter i forhold til ens hud – dog kan vi hjælpe dig med at undgår disse side effekter.

Teenage ansigtsbehandling Odense – Din ungdom, liv livet!