RELAX Facial Treatment

Målgruppe: Alle
Hudproblem: Ubalance i huden – Miljøbelastet og eller Sensitiv

Samtale & konsultationskort • Afrensning • Cleanser • Conditioner • Hudvurdering • Eksfoliering • Varme håndkælder • Let dybderens • Massage • TDS™• Maske • Conditioner • Fugt & Pleje • Beskyttelse Creme • Revitaliser • Make-up (valgfrit)
Pris: 798 Kr

Klippekort: 684 Kr.

Hvem er målgruppen for en RELAX Facial Treatment ansigtsbehandling?

Vores RELAX ansigtsbehandling er en perfekt anbefaling til alle typer af hud, inklusiv normal, tør og følsom. Den er specielt designet til at forhindre eventuelle reaktioner, der kan opstå på grund af frugtsyrebehandling, hvis man har en mere sensitiv hud. Denne behandling er ikke kun egnet til dem med normal eller tør hud, men også fremragende til personer med fedtet eller stresset hud.

Det forynger huden og genskaber dens glød. Regelmæssig behandling vil gøre din hud næret og forfrisket. Så hvis du leder efter en effektiv løsning til dine hudrelaterede problemer, er vores RELAX ansigtsbehandling det mest passende valg, der vil imødekomme alle dine behov. Træd ind i vores klinik og forkæl dig selv med en foryngende oplevelse, der vil efterlade dig med strålende og glødende hud.

Hvorfor opstår ubalance i huden?

Huden er et spejl af vores krops og psykes tilstand. Når du har meget at se til eller får for lidt søvn, ses det tydeligt på huden.

Træthed og stress medvirker til en kedelig og mere sensitiv hud, derfor er denne behandling, med skiftevis koldt og varmt kompres, især velegnet.

Kolde og varme kompres stimulerer blodcirkulationen i de små kapillærer i huden og det bevirker, at huden genskaber sin naturlige glød og genfinder sin rette balance.

Hvordan hjælper RELAX Facial Treatment ansigtsbehandlingen dig?

Denne ansigtsbehandling styrker, dybderenser, fugter og genopretter hudens balance gennem Nimues højteknologiske hudplejeserie, som er spækket med antioxidanter og vitaminer. Alt godt i én behandling, og lige hvad din hud har brug for året rundt.

Behandlingen bliver skræddersyet efter dine ønsker og din huds behov. Under behandlingen stimuleres huden gennem varme og kolde kompres og massage. Ved denne behandling vil du opleve, at din hud får sin naturlige glød tilbage på grund af den øgede blodtilførsel i huden.

Hvordan er fremgangsmåden i RELAX Facial Treatment ansigtsbehandlingen

Behandlingen starter med en hudvurdering, så vi finder den helt rette vej for lige netop din hud. Herefter vil huden bliver afrenset, efterfulgt af varme og kolde kompres. Dernæst foretages en peeling, igen efterfulgt af varme og kolde kompres.

Herefter vil du kunne nyde en dejlig omgang damp, så hudens porer åbnes. Dernæst vil dybderensningen finde sted, hvor din hud får en ”hovedrengøring”. Herefter følger en lækker afslappende massage af ansigt og hals. Hvorefter der lægges en afstressende maske. Behandlingen afsluttes med en fugtgivende ansigtscreme. Hvis du ønsker det, så lægges der også en let mineral makeup.

Første gang du kommer til denne behandling, får du en god vejledende samtale med din behandler – både før, under og til sidst i din behandling. Grunden til dette er, at skræddersy den rette hudplejebehandling samt finde de rigtige hudplejeprodukter i forhold til de ønsker som du har. En gensidig dialog sikrer det bedste resultat for dig.

Hudplejegruppens anbefalinger til dig

Til denne ansigtsbehandling anbefales køb af klippekort, hvor du køber 6 klip og får det 7. klip gratis. På denne måde sparer du 15%. For at sikre det bedste resultat, anbefales det også, at du køber de tilhørende produkter fra Nimue, som passer til din hudtype. Nimues hudplejeserie består af basisprodukterne: rens, peeling, tonic og dag-/natcreme samt tillægsprodukter, som giver den optimale pleje til din hud.

Anbefalede tilkøb til RELAX Facial Treatment ansigtsbehandling!

Vær OBS på følgende:

Tænk over hvad du spiser. Kosten har også en indflydelse på din hud. Stress og søvnmangel påvirker din huds tilstand. Plej altid din hud med de rette produkter – både morgen og aften. Rygning har en stor påvirkning på din huds tilstand.

Vidste du, at stress påvirker din huds tilstand?

Når din krop er stresset, vil den automatisk øge produktionen af stresshormonet kortisol. Kortisol har en positiv virkning på den stressede krop, men problemet opstår, hvis kroppen er stresset i længere perioder og derfor udsættes for et højt kortisolniveau.

Et højt kortisolniveau svækker dit immunsystem og derved øges risikoen for inflammation, som er en betændelsestilstand i kroppen. Stress kan desuden øge produktionen af det mandlige kønshormon testosteron, som ligeledes øger fedtproduktionen i dine talgkirtler.

Alt i alt betyder dette, at jo meres stresset kroppen er, jo mere ses det på din hud. Hvis du oplever perioder med stress, og ikke kan undgå disse, så er det vigtig, at du kommer til en ansigtsbehandling, der kan forebygge og holde udbruddene nede.

En afslappende ansigtsbehandling i rolige omgivelser, kan gøre underværker for din hud og dit velvære.

Ansigtsbehandlingen Odense – Din vej til en balanceret hud!