Makeup vejledning

Lær nemme og enkle makeup tips og teknikker til enhver anledning – book en professionel makeup vejledning hos Hudplejegruppen i Odense
Pris: 648 Kr.

Hvordan foretages en professionel hudanalyse hos Hudplejegruppen?

Mange kvinder ønsker den helt perfekte makeup, men den er ikke altid helt let at lægge. Men bare rolig, du har nemlig nu chancen for at lære, at lægge den helt rigtige makeup her hos os i Hudplejegruppen. Makeup vejledningen består af en samtale mellem dig og kosmetologen. Her finder I sammen ud af, hvilke teknikker og hvilken makeup du ønsker og hvilke områder makeup vejledningen skal have fokus på. Hernæst vil vores kosmetologer analysere din ansigtsform (morfologi) samt undersøge, hvilken hudtone du har. På denne måde kan hun finde de helt rigtige farver, som vil fremhæve alle dine smukke ansigtstræk. Efter analysen, vil kosmetologen give dig gode råd og tips samt forklare dig de teknikker, som du ønsker at lære. Du vil får selv et spejl, så du under hele forløbet kan se, hvad din behandler gør, imens du får teknikkerne fortalt. Du har selvfølgelig mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du har lyst til. Til sidst i vejledningen kan du se, hvilken makeup der er blevet anvendt og du har også mulighed for at købe den med hjem, så du er klar til at kaste dig ud i at lægge din egen make up derhjemme.
Hudanalyse Odense – Din vej til at kende din hud! Google har påkrævet at følgende tekst skal stå på vores hjemmeside for at overholde deres retningslinje ”Varigheden af effekten kan variere fra person til person”