HENNA BROW


Markant bryn look, med skyggeeffekt!

Målgruppe: Alle
Formål: Skabe et mere markant bryn look, med skyggeeffekt!

Konsultation • Eksfoliering af brynet området • Skin prep lotion • Opmåling af bryn • Brow paste • 2x påføring af hennafarven • Trække tid 10-12 min • Aftagning af hennafarven • Voks af bryn (pincet hvis dette ønskes) • Styling af bryn.
Pris: 498 Kr.

Klippekort: 426 Kr.

Hvem er målgruppen, og hvad er Henna Brows?

HENNA BROW er en kosmetisk behandling, der bruges til at farve og forme øjenbrynene ved hjælp af henna-ekstrakt. Henna er en naturlig farve, der kommer fra henna-planten (Lawsonia inermis), og det er blevet brugt i århundreder til farvning af hår, hud og negle.

Når det bruges til øjenbrynene, anvendes henna-pastaen forsigtigt på brynene for at give dem en fyldigere og mere defineret form. Farven påføres huden og hårene, og det hjælper med at fylde eventuelle sparsomme områder i brynene, give en mere ensartet farve og definere bueformen.

Fordelene ved HENNA BROW:

  1. Naturlig farve: Henna er et planteekstrakt uden skadelige kemikalier, hvilket gør det til et mere skånsomt alternativ til konventionelle brynfarver.

  2. Langvarig effekt: Henna farven kan vare længere på huden sammenlignet med traditionelle farvestoffer, normalt op til 2 uger, og på hårene i op til 8 uger.

  3. Defineret form: Henna BROW kan hjælpe med at definere og forme brynene, hvilket giver et mere markant udtryk.

  4. Fyldigere udseende: Hvis nogen har sparsomme eller tynde bryn, kan Henna BROW skabe en illusion af fyldigere bryn.

Behandlingen udføres af professionel kosmetolog eller en brynstylist og kan tilpasses til forskellige farvetoner for at matche kundens præferencer.

Det er vigtigt at huske, at resultatet kan variere afhængigt af individets hudtype og hårfarve.

Fordele ved Henna Brows?

Skyggeffekten holder i op til 14 dage på huden.

Farven holder i op til 8 uger på hårene.

Farven er vegansk og plejer og styrker hårene.

Henna Brows laves oftest på personer, der ikke har så mange hår tilbage på brynene, da man kan forme med farven. Derudover er behandlingen perfekt til jer, der bare ønsker, at have perfekte bryn altid.

Efter behandlingen

Efter behandlingen anbefaler vi, at du undgår vand, olie eller hudplejeprodukter på det behandlede område de første 24 timer.

Det vi anbefaler, når du har fået lavet Henna Brow

Efter behandlingen af Henna Brow vil vi altid anbefale dig at pleje dine bryn, så resultatet opretholdes i længere tid. Behandlingen vil holde i ca. 4-6 uger afhængig af, hvordan dine naturlige bryn og hud tager imod behandlingen. Vi anbefaler, at du får en ny behandling med et passende interval, så resultatet opretholdes i længere tid.

Vi kan også anbefale, hvis du ønsker at forkæle dig selv lidt mere, at prøve vores lash lift, hvor dine naturlige vipper får et permanent buk, så du undgår at skulle bruge falske øjenvipper og vippebukker hver dag.