Classic Eyelash Extensions


Vågn op med mascara look hver dag?

Målgruppe: Alle (ønsker mere fylde og længder vipper)
Formål: Skaber fokus på øjnene – giver LET mascara look (1:1)

Konsultation • Vask af øjenområdet • Placering af eye patch • Primer • Påføring af Enkel-vipper • Bonder/sealer • Aftagning af eyepatch
Pris: 775 kr.

Lille - Opfyldning: 398 Kr. (klippekort: 341 kr)
Stor - Opfyldning: 528 Kr. (klippekort: 452 kr)

Hvem er målgruppen for Classic Eyelash Extensions?

Ønsker du naturlige flotte vipper, men er du træt af at tage mascara på hver dag? Så er de klassiske single lash extensions den perfekte løsning for dig. Behandlingen kan laves på alle og er designet til enhver, der ønsker at forbedre deres egen naturlige skønhed med subtile, smukke vipper. Denne behandling er med en-til-en påføring af kunstige vipper, dette giver et elegant udtryk og er ideel for dig, der søger et let og naturligt løft til dine vipper, uden at være overdreven.

Classic Eyelash Extensions - Det naturlige valg

For dem, der søger et naturligt og subtilt look, er Classic Eyelash Extensions den perfekte løsning. Den klassiske single lash-metode 1:1 indebærer en omhyggelig påføring, hvor hver extension vippe bliver nøje påført på en naturvippe. Dette resulterer i et smukt og let mascara udtryk, der fremhæver dine øjnes naturlige skønhed. Behandlingen foretages af vores dygtige vippetekniker, der har mange års erfaring.

Holdbarhed og opfyldning

Classic Eyelash Extension giver et resultat, der vil holde op til 4 uger. Det er dog vigtig at understrege, at pleje og vedligeholdelse er afgørende for at bevare det optimale resultat af dine eyelash extensions. For at sikre det fyldige og symmetriske look anbefaler vi regelmæssige opfyldnings behandlinger hver 2-3 uge. Vores erfarne teknikker står altid klar til at dele råd og vejledning om korrekt pleje, der vil sikre dine vipper langvarig holdbarhed.

 

Hvordan er fremgangsmåden ved påsættelsen af Classic Eyelash Extensions?

Når du får lavet eyelash extensions hos Hudplejegruppen, bestræber vi os på, at det skal være en afslappende oplevelse, hvor du ligger med lukkede øjne og kan nyde roen. 

  • Step 1) Vi starter med en konsultation, hvor vi tager en snak om dine ønsker og forventninger til vipperne. Herefter kommer du til at ligge på en briks med lukkede øjne.
  • Step 2) Vi starter med at rense øjenområdet, hvor du herefter får eye patche på dine nederste vipper, så de ikke kommer i vejen for behandlingen.
  • Step 3) Der tilføjes primer til vipperne, der hjælper med at sikre en god påhæftning af de kunstige vipper, derudover hjælper primerne med at sterilisere vipperne og fjerne støv og olie.
  • Step 4) De kunstige vipper påføres med 1:1 teknikken, hvor der tilføjes én kunstig vippe til én natur vippe. Der vil blive påført én kunstig vippe på alle naturvipperne.
  • Step 5) Efter påsættelsen af de kunstige vipper slutter vi af med at tilføje en bonder, der bruges til at styrke og beskytte limen, så vipperne holder længere.
  • Step 6) Vi fjerne eye patches og dine vipper er færdige.

Det skal du være OBS på!

For at bevare de smukke vipper er det vigtigt at følge nogle enkle tips, der øger holdbarheden. Efter behandlingen er det vigtig at vipperne ikke bliver våde de første 24 timer, da limen stadig vil være i gang med hæftelsesfasen. Brug herefter en specifik vippe-shampoo til at rense vipperne dagligt for at fjerne skidt og fedtstoffer. Vær omhyggelig med at pille, rykke eller gnide i vipperne, da dette kan forårsage skader både på dine naturlige vipper og extensions.

 

Se vores andre eyelash extensions behandlinger her