BROW LAMINATION inkl. HYBRIDFarve + Lash Lift m. farve

Skal du have hele parken? You deserve it!

Målgruppe: Alle der ikke kan nøjes
Formål: Skabe det ultimative vippe og bryn look!

Samtale • Afrensning af Brynområdet • Skin prep Lotion • Step 1 væske • Trække tid 6-12 min • afrens • Step 2 væske • Trække tid 7 min • afrens • opmåling af bryn • Påføring af Hybridfarve • Styling af bryn med VOKS • Keratinolie pleje • Fastsættelse af en silikonepude på det øvre øjenlåg • Vipperne løftes forsigtigt op på silikonepuden og fastgøres med sukkerlim • Lash Lift STEP 1 permanentvæske • Trække tid 6-12 min • STEP 2 væske • Trække tid 3-6 min • Vippefarve påføres • Trække tid 10 min • Silikonepuden fjernes • Vipperne renses • Afsluttes med et plejende serum eller en øjencreme.
Pris: 1.179 Kr.

Klippekort: 1.010 Kr.