ANTI-AGE Facial Treatment

Målgruppe: Primær 30 år og opefter
Hudproblem: Hudens ældning, manglende elasticitet

Samtale & konsultationskort • Afrensning • Cleanser • Conditioner • Hudvurdering • Eksfoliering • Microneedling • TDS™• Maske • Conditioner • Fugt & Pleje • Beskyttelsescreme • Revitaliser • Make-up (valgfrit)
Pris: 1.198 Kr.

Klippekort: 1.027 Kr.

Hvem er målgruppen for Hudplejegruppens ANTI-AGE Facial Treatment?

Denne eksklusive anti-age behandling er særlig velegnet til dig, som vil forebygge eller reducere nuværende linjer, fine linjer eller rynker. Aldersgruppen for denne ansigtsbehandling er primær fra 30 år og op efter, men hvis ens hud har været udsat for miljøbelastninger, kan denne ANTI-AGE Facial Treatment godt henvende sig til yngre end 30 år.

Hvorfor opstår linjer, fine linjer eller rynker?

Alderen sætter ofte sine spor i form af linjer, fine linjer eller rynker. Disse linjer i huden er nemlig en del af hudens naturlige ældning. Med tiden vil hudcellerne producere mindre og mindre kollagen, som vil føre til at vores hud blive tyndere og tyndere, fordi den faldende kollagenproduktion gør at huden med årene mister sin elastiske egenskaber, samt fugtniveau. 

Aldringslinjerne ses på hudens overflade enten som fine eller grove linjer. Dette er en naturlig proces og kan derfor ikke undgås helt. 

Med de rigtige redskaber og produkter kan aldringsprocessen forebygges, udskydes eller reduceres. Vi kan med vores ANTI-AGE Facial Treatment hjælpe din hud til at opretholde eller genoprette sin elasticitet.

Hvordan hjælper Hudplejegruppens anti-age behandling dig?

En dermaroller er et af vores nøgleværktøjer til at forbedre cellernes livscyklus. Med en dermaroller kan man lave en kontrolleret skade i huden, som får huden til at regenerere hurtigere, samtidig med at det får huden selv til at aktivere sin kollagenproduktionen i underhuden. Cellernes livscyklus bliver påvirket i en positiv retning, derved forbedres mængden af fugt og kollagen fibrene i huden. De små kanaler som en dermaroller skaber i huden er kortvarige, og bidrager til at de aktive ingredienser der påføres, kan trænge hurtigere og længere ned i huden. Læs mere om Dermaroller 

De aktive ingredienser kommer fra vores TDS-serum, og hyaluronsyre ampullen. TDS-serummetindeholder dette Anti-glykoliserende stof, som modvirker at sukker nedbryder kollagenen i vores hud. Derudover har vores TDS-serum et yderst effektivt leveringssystem af molekyler og aktive ingredienser som kan gå ned igennem hudens flere lag og reparere huden, samt trække hyaluronsyren fra ampullen med sig længere ned under huden ind til cellerne. Hyaluronsyre er med til at skabe en mere glat og jævn hudoverfalde, da et hyaluronsyremolekyle kan binde væske 1000 gange af molekylets egen vægt til sig. Vores ANTI-AGE Facial Treatment er det perfekte valg til dig, som vil bevare hudens elasticitet med alderen og beskytte huden mod rynker.

Hvordan er fremgangsmåden i vores anti-age ansigtsbehandling?

Hvis det er din første ANTI-AGE ansigtsbehandling giver din behandler dig en trinvis vejledning gennem hele ansigtsbehandlingen, så du kan føle dig tryk og ved hvor langt behandleren er noget i behandlingen. Inden behandlingen får du et konsultationskort, som du bedes udfylde. Ud fra dine svar kan det godt være, at din behandler vil stille dig nogle tillægsspørgsmål, for at få uddybet nogle af dine svar.

Behandlingen starter med afrensning af øjen- og læbemake-up med en Remover. Dernæst afrenses resten af ansigtet med en Cleansing Gel, samt en Conditioner. Din behandler vil nu kigge på hvordan din hudtilstand er under lup, og ud fra hudvurderingen vil din behandler overveje om der skal lægges mere vægt på nogle af trinene i behandlingen. Her kan din behandler også komme med forslag til tillægsbehandlinger i forbindelsen med denne ansigtsbehandling, som vil gøre din oplevelse hos os endnu bedre.

Det næste trin i behandlingen er eksfoliering. Til eksfoliering anvender vi en Enzym Peeling, der mildt fjerner døde hudceller, udefrakommende fragmenter eller andet form fra belægning i huden. Derefter kan microneedling med dermaroller begynde, som er det essentielle i denne anti-age behandling. Her anvendes der en dermaroller med 0,5-1,0 mm nåle, som ”rulles” systematisk hen over hele ansigtet i ca. 5 min. Derefter påføres vores aktive TDS-serum, samt en alginat maske ligges på med det samme, for at køle og berolige huden. Alginat masken har en forseglende effekt på de aktive ingredienser fra TDS-serummet.

Du får derefter et pift af en conditioner, der også virker beroligende. Behandlingen afsluttes med en fugt & plejende ansigtscreme, samt en beskyttelsescreme med solfaktor om sommeren eller barriere creme om vinteren. Til sidst i behandling har du mulighed for at få lagt en let make-up, og hvis du ønsker dette, vil behandleren meget gerne give vejledende samtale, hvor der kan laves en plan for et eventuelt behandlingsforløb. Samtidig vil vi rigtig gerne rådgive dig i hvilke produkter du kan anvende til hjemmebrug for at opnå det bedste resultat.

Hudplejegruppens anbefalinger til dig

Vi anbefaler et klippekort til denne behandling, da en enkelt behandling ikke vil være nok. Derfor vil et klippekort til denne behandling være at foretrække. Med klippekort er det muligt at spare 15% pr. behandling. Med et klippekort får 7 behandlinger, men skal kun betale for 6.

Ud over et klippekort anbefaler vi, at du tilkøber de produkter der passer til dig. Din behandler vil meget gerne vejlede dig i hvilke produkter du skal bruge derhjemme, for at opnå de bedste resultater.

Anbefalede tilkøb til denne behandling!

Lysterapi – En ideel tilkøbsbehandling i forbindelse med en ANTI-AGE Facial Treatment, da den medvirker til at cellerne i de nederste hudlag får tilført energi vedat åbne blodkarrene. Derved forøges iltningen i vævet, nydannelse af fibroblast, og acceleration af kollagen bindevævssyntesen og dannelsen af granulations væv, som til sidst medfører nydannelsen af hud du vil få en sunder og mindre stress hud som er i balancen igen. Når du vælger Lysterapibehandling som tillæg til din ansigtsbehandling sparer du 17%. Læs mere

Collagen øjenmaske – ren forkælelse til dine smilerynker omkring øjnene. Huden omkring vores øjne er meget tynd og fin, og har derfor brug for ekstra og målrettet pleje. Her vil det altid være en god idé at pleje det sarte øjenområde med vores Collagen øjenmaske, som giver intensiv fugt og gør huden omkring øjnene mere modstandsdygtig. Læs mere

Anti-age ampul – Her vil vi anvende vores NAD Super fluids som er ideel til vores ANTI-AGE Facial Treatment. NAD Super Fluids indeholde aktive ingredienser som nicotinamide riboside, forebygger fine linjer, rynker og alderspletter. En anti-age ampul vil derfor være en god idé at tilkøbe til denne behandling. Læs mere

Vær OBS på følgende!

 1. Drik masser af vand. Vand opretholder hudens fugtbalance og er med til at give dig en sundere hud.
 2. Plej altid din hud med de rette produkter – både morgen og aften.
 3. Brug altid en høj solfaktor, især på de mest udsatte områder fx øjenpartiet, når du skal opholde dig i solen.
 4. Undgå solen, hvis du er i gang med et behandlingsforløb.
 5. For meget sol kan fremskynde hudens ældningsproces.
 6. Rygning trækker blodkarrene sammen, og giver en dårligere iltning til huden.

Vidste du, at kollagen holder huden ungdommelig?

Jo ældre vi bliver, desto flere forandringer sker der med vores krop. Alderen sætter især sine spor på vores hud, som med tiden mister sin fylde og spændstighed.

Vores hud består af tre lag:

 • Overhuden (epidermis)
 • Læderhuden (dermis)
  Underhuden
 • (Subcutis/subutant fedtlag)


Overhuden er hudens beskyttende lag. Men huden får sin styrke, struktur og elasticitet gennem det underliggende hudlag – dermis, som primært består af kollagen.

Kollagen er det hyppigst forekommende proteinmolekyle i kroppen. Det findes især i huden, bindevæv, sener og muskler. Kollagen er med til at skabe elastinfibre, som giver huden sin spændstighed og elasticitet. Kollagen sikrer hudens optimale fylde, da det er væskebindende.
Men med alderen mister huden sine kollagen fibre. De tilbageværende fibre begynder at klumpe sig sammen og ses så som rynker på hudens overflade. Hudens produktionsevne nedsættes allerede efter 25-årsalderen.

Hyaluronsyre findes i alle vævs grundsubstans. Den binder store mængder vand i huden og sørger for, at regulere hudens fugtbalance og fylde. Desuden stimulerer den kollagendannelsen og beskytter cellerne mod frie radikaler.
Med alderen bliver denne proces ligeledes forringet og det medfører, at huden mister sin fugtighed. Denne proces er uundgåelige, men kan forsinkes, hvis du giver huden den rigtige pleje og får foretaget regelmæssige anti-age ansigtsbehandlinger.

Huds 3 lag (epidermis, dermis, subcutis)

Anti Age Odense – forlæng din huds skønhed!