Alm. Dermaroller

Træt af synlige linjer, ujævnheder, store porer eller ar i huden?

Få glæde af denne behandling, der stimulerer vævsopbygningen og reducerer ar, linjer og porestørrelse. Nyd behandlingen i kombination med en dybderensning som en del af din ansigtsbehandling.
Pris: 198 kr.

Hvem er målgruppen for en Dermaroller behandling?

Denne ansigtsbehandling er særlig velegnet til dig, som er træt af synlige linjer, ujævnheder i huden eller små ar samt ønsker mindre porer. En Dermaroller behandling er alsidig og henvender sig til mange forskellige hudproblemer. Derfor er behandlingen også meget populær blandt mange af vores kunder.

Hvorfor opstår en ujævn hudstruktur i ansigtet?

Grunden til at der opstår små linjer og ujævnheder i huden kan blandt andet skyldes genetiske samt miljømæssige faktorer. Derudover kan for meget sol samt manglende solbeskyttelse også forårsage små linjer i huden. Når man lider af uren hud, har mange tendens til at klemme i urenhederne og det giver sår på huden. Der dannes ny hud hen over såret, men denne hud er ikke nær så god, som den ’normale’ hud. Den nye hud mangler nemlig essentielle egenskaber, som findes i den oprindelige hud og det gør, at huden mister sin elasticitet. På grund af denne manglende elasticitet, vil huden få en anden farve, og jo større skade huden har været udsat for, jo længere tid har huden brug for heling. Det vil sige, at jo flere skader og sår huden har fået, desto flere synlige ar får man med tiden. Når man anvender Dermarolleren, vil huden reagerer på de små stikkende titanium nåle, sådan som den ville, ved et hvilket som helst andet fremmedlegeme, der trænger gennem huden. Når de mikroskopiske nåle trænger gennem huden, sker der en helingsproces, da man ’snyder’ huden til at tro, at den bliver beskadiget. Kort sagt, laver Dermarolleren en kontrolleret skade i huden. Men Dermarollerens små nåle er så fine og tynde, at de ikke kan beskadige huden. De tvinger den derimod til at gendanne og forny vævet. Dette får huden til at regenerere og danne nyt kollagen. Efterbehandlingen vil du opleve en forbedring af hudens struktur, færre linjer og mere vitalitet i ansigtet.

Hvordan hjælper Hudplejegruppens Dermaroller dig?

Dermarolleren forbedrer synligt hudens tilstand. Den forfiner og udglatter hudens overflades samt mindsker ar. Denne behandling kan både stå alene, men den er også rigtig god i forbindelse med en almindelige ansigtsbehandling, da man kan benytte Dermarolleren til at få koncentrerede og aktive ingredienser til at trænge endnu dybere ned i huden.

Hvordan er fremgangsmåden i Hudplejegruppens dermaroller behandling?

Dermaroller behandlingen består af fem trin. Behandleren starter med at afrense dit ansigtet, derefter sker andet trin, hvor huden får en grundig peeling. Tredje trin er selve Dermaroller behandlingen, hvor behandleren vælger de type nåle, som er mest velegnet til din hud. Dernæst føres Dermarolleren hen over huden. Behandlingen gør ikke ondt, men du vil føle en svag prikken i ansigtet. Behandleren påfører efterfølgende det aktive serum på det område, hvor Dermaroller behandlingen er blevet udført. Dernæst sker fjerde trin, hvor der påføres en beroligende og fugtgivende ansigtsmaske, som stimulerer de røde områder efter Dermarolleren. Afslutningsvis påføres en stimulerende creme tilpasset din hudtype. Derudover vil der altid blive påført solcreme med faktor 30, for at beskytte det behandlede område efterfølgende. Første gang du kommer til denne behandling, får du en vejledende samtale med din behandler, både før, under og til sidst i din behandling. Grunden til dette er, at kunne skræddersy den rette hudplejebehandling samt finde det rigtige produktvalg til dig.

Hudplejegruppens anbefalinger til dig

For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi, at du køber et kurforløb, hvor du i samarbejde med din behandler finder frem til, hvor mange behandlinger dit hudproblem kræver. Derudover anbefaler vi også, at du får en ansigtsbehandling, i forbindelse med en Dermaroller behandling, for at få renset evt. urenheder ud først. Dette vil give det bedste resultat.

Når du få en ansigtsbehandling koster Dermaroller behandlingen kun 198 kr.

Anbefalede tilkøb til teenage ansigtsbehandling

Biofibermaske
Collagen øjenmaske
Ansigtsbehandlinger
Lysterapi
Ampul

Vær OBS på følgende:

  • Drik altid masser af vand. Vand opretholder hudens fugtbalance og er med til at give dig en sundere og flottere hud.
  • Plej altid din hud med de rette produkter – både morgen og aften.
  • Brug altid en høj solfaktor, når du opholder dig i solen.
  • Undgå solen, hvis du er i gang med et kurforløb.
  • Behandlingen kan bookes alene eller i forbindelse med en ansigtsbehandling (prisreduktion med 265 kr.).
  •