Tandblegning

Drømmer du om et smukt og strålende smil? Vores tandblegningsservice er din nøgle til en lysere og mere selvsikker udstråling. Hos Hudplejegruppen tilbyder vi en tandblegning der er sikre, effektive og skånsomme mod dine tænder og tandkød.
Pris: 848 Kr.

Klippekort: ingen

Hvem er målgruppen for en Tandblegning?

Opnå et strålende smil og øget selvtillid!

Er du interesseret i at forbedre dit smil og øge din selvtillid? Så er tandblegning måske det perfekte valg for dig! Vores tandblegningsservice er designet til en bred vifte af klienter, som ønsker et lysere smil og en mere strålende udstråling.

Hvem kan drage fordel af tandblegning?

  1. Misfarvede tænder: Hvis dine tænder er blevet misfarvede på grund af alder, kaffe, te, rygning eller andre faktorer, kan tandblegning være en effektiv løsning til at genoprette deres naturlige hvide farve.
  2. Overfladiske pletter: Overfladiske pletter og pletter forårsaget af mad og drikkevarer kan ofte fjernes med en professionel tandblegning.
  3. Generel selvtillid: Et strålende smil kan have en stor indflydelse på din selvtillid og dit selvværd. Tandblegning kan hjælpe med at give dig det selvsikre smil, du altid har ønsket dig.

 

Vores mål er at sikre, at tandblegning er den rigtige løsning for dig, og at du er fuldt informeret om processen, fordele og forventede resultater. Vi ønsker at sikre den bedst mulige oplevelse og resultater.

Er du klar til at tage det første skridt? Kontakt os i dag!

Resultat efter en behandling?

Efter en behandling kan du forvente at opnå en lysere tandfarve på mellem 2-9 toner, hvilket giver dig mulighed for at nå den ønskede nuance. Effekten af behandlingen varer typisk i cirka 6-12 måneder. Det konkrete resultat varierer fra person til person, da alle tænder er unikke. Holdbarheden af resultatet afhænger også af individuelle faktorer, herunder kost- og drikkevaner efter behandlingen samt hvor godt man overholder anbefalingerne i tiden efter. Bemærk, at plastfyldninger og andet fyldningsmateriale ikke påvirkes af tandblegningen.

Dette skal du være obs på!

Efter behandlingen bedes du undgå at indtage andet end vand i de første 2 timer. I de følgende 48 timer bør du undgå farveholdige fødevarer og drikkevarer såsom rødvin, krydret mad, cola, kaffe, te og rygning. I stedet anbefales det at vælge lysere drikke som Faxe Kondi eller Sprite. Der bør være mindst 2 måneder mellem hver behandling, og vi anbefaler, at du ikke har igangværende tandlægebehandlinger under processen.

Er du i tvivl - så ring!

Du kan ringe i vores åbningstid fra mandag til torsdag kl 9.00-20.00 og fredag kl 9.00-18.00, samt lørdag kl 9.00-15.00.

*Nogle gange har vi meget travlt i klinikken, så det er ikke altid at vi kan nå at tage telefonen – men prøv igen 🙂